Villa Dorrestein vestigt zich in authentiek pand aan de Dorpsstraat in Nieuwerkerk aan den IJssel

Een wellness waar ouder en baby samen van kunnen genieten. Dat kan aan de Dorpsstraat 35. In het oude centrum van Nieuwerkerk aan den IJssel waar de authentieke winkelpanden staan, heeft Villa Dorrestein zich gevestigd in onze de baby spa. In het pand staan vier mini jacuzzi’s waar baby’s heerlijk in hun eigen badje kunnen floaten. Met een zwembandje speciaal gemaakt voor om het hoofdje, blijft de baby drijven en kan het genieten van het water.

Floaten voor baby’s

Het floaten heeft ook voordelen: zo verbetert het onder andere de balans en coördinatie, wat op de lange termijn helpt bij het kruipen, lopen en zwemmen en de lichte workout helpt bij het versterken van de lon­gen, de spieren en het hartje. Baby’s vinden het trappelen in het water heel fijn en de bubbels en gekleurde lampjes tijdens een sessie brengen een lach op het gezichtje. Daarnaast worden er ook shantala massages voor de baby’s verzorgd. Onder begeleiding van het gecertificeerde personeel kunnen moeders uitleg en deskundig advies krijgen over de massage en deze zelf op hun baby uitvoeren. Naast dat de massage vooral heel fijn is voor baby’s, zorgt het ook voor meer verbinding tussen moeder en kind en kan het verlichting geven tegen buikkrampjes.

Echoscopie, baby- en kinderkledingwinkel en fotografie

Wanneer u een kindje verwacht, kunt u in onze baby spa terecht om pretecho’s te laten maken. Daarnaast heeft de baby spa een gedeelte dat is ingericht als baby- en kinderkledingwinkel. Villa Dorrestein, dé kinderkledingwinkel uit Nieuwerkerk a/s IJssel, verhuist namelijk naar onze baby spa. Op villadorrestein.nl kunt u gemakkelijk alle kleding uit het assortiment terugvinden. Ook kunt u voor een professionele fotoshoot in de fotostudio bij ons in de baby spa terecht. Het boeken van een zwangerschaps- newborn- of babyfotoshoot kan via onze website villadorrestein.nl. Tevens kan er tijdens een floatsessie of babymassage in de baby spa een fotoshoot worden geboekt. Laat u liever de foto’s thuis of op locatie maken? Mail dan naar voor meer informatie over de mogelijkheden.

Uw kindje van dichtbij ontmoeten

In het pand is een aparte ruimte beschikbaar gesteld waar zwangere vrouwen terechtkunnen voor het maken van een echo. Bij Villa Dorrestein kunnen 2D-, 3D- en 4D-echo’s gemaakt worden. Dankzij onze heldere echo’s zien aanstaande ouders hun kindje van dichtbij. De echo’s worden afgenomen door Maartje Nagtzaam. Zij heeft inmiddels al 20 jaar ervaring als echoscopiste, heeft gewerkt in diverse ziekenhuizen en is onder andere gespecialiseerd in het maken van echo’s bij zwangerschappen. Vanaf acht weken zwangerschap kan er een echo gemaakt worden. Op deze manier kunt u als aanstaande ouder(s) alvast kennismaken met uw kindje. Naaste familieleden of vrienden kunt u meenemen.

Meer informatie over de baby spa is te vinden op villadorrestein.nl. Afspraken kunnen eenvoudig via de website worden geboekt. Villa Dorrestein is onderdeel van kinderopvang To Be Kind.

Openingstijden
maandag t/m donderdag | 09:00 – 17:00 uur
vrijdag | 09:00 – 20:00 uur
zaterdag | 10:00 – 17:00 uur

In de avond is het mogelijk om op afspraak langs te komen.