Nadat uw kind zijn tweede verjaardag heeft gevierd, is hij of zij welkom bij onze peuteropvang. Dit is niet verplicht, maar uw peuter heeft er veel aan en vindt het nog leuk ook! Samen met leeftijdsgenootjes en onder professionele begeleiding kan uw kind spelenderwijs leren.

Waarom de peuteropvang?

Op onze peuteropvang kunnen kinderen tussen de twee en vier jaar een aantal dagdelen in de week kunnen spelen en leren. Door het samen spelen met leeftijdsgenootjes en het doen van allerlei peuteractiviteiten, leert uw kind o.a. sociale vaardigheden wat een goede voorbereiding geeft op de basisschool.

Bij onze peuteropvang bent u verzekerd dat uw peuter zich ten volle kan ontwikkelen. Onze peuterspecialist is op alle locaties werkzaam om peuters o.a. ontwikkelingsgerichte activiteiten te bieden en het contact met de basisscholen te onderhouden.

Onze peuteropvang heeft meer dan alleen een educatieve en verzorgende functie

Onschatbare waarde

De eerste levensjaren van uw kind zijn ontzettend belangrijk. Alles wat uw kind meemaakt, wordt voorgoed geprogrammeerd in de hersenen. Natuurlijk zullen kinderen zich op latere leeftijd niet alles meer herinneren, maar er blijft wel een bepaald gevoel achter. To Be Kind wil graag bijdragen aan die positieve basis. Onze pedagogisch medewerkers kijken en luisteren goed naar uw kind en gaan liefdevol met hem of haar om. Een kind mag bij ons zichzelf zijn. Op deze manier voelt uw kind zich veilig en geborgen en kan het zich met een fijn gevoel verder ontwikkelen en met veel meer zelfvertrouwen opgroeien. Dit is van onschatbare waarde voor ieder opgroeiend kind.

Betrokken en gediplomeerd personeel

Voor veel ouders is het toch wel een stap om zijn of haar kind naar de opvang te doen. U wilt het allerbeste voor uw kind en dat het zich in een veilige en vertrouwde omgeving kan ontwikkelen, zelfs als u er niet bij bent. Onze gekwalificeerde pedagogisch medewerkers zijn betrokken, hebben meer dan genoeg vakkennis en werken met liefde in onze opvang. Ook zij willen het allerbeste voor uw kind, daarom werken zij met veel passie en enthousiasme om uw kind een fijne tijd bij de peuteropvang te geven.

Een vertrouwde, maar ook uitdagende omgeving die de belevingswereld van uw kind prikkelt

PeuteropvangSamen spelen en leren

Bij onze peuteropvang vinden wij het belangrijk dat uw kind zich op verschillende terreinen kan ontwikkelen, waaronder op emotioneel en sociaal vlak. Het verruimen van de belevingswereld van uw kind gebeurt spelenderwijs en met maandelijkse thema’s van onze leuke en leerzame activiteiten. Samen spelen met leeftijdsgenootjes, rekening houden met anderen, taal beter begrijpen, woordenschat uitbreiden, motorische ontwikkeling. Uw peuter leert heel veel bij ons en dit alles wordt op een speelse wijze gestimuleerd. Van samen de tafel dekken met een leeftijdsgenootje, tot het zelf smeren van een boterham en lekker opeten. Alles wordt met veel plezier gedaan en de peuters vinden het nog leuk ook! Uw peuter krijgt zo alvast een goede voorbereiding op de basisschool.

Lekker bewegen en gezonde voeding

In de peutertijd gaat de motorische ontwikkeling van uw kind hard vooruit. Beter lopen, rennen, springen, het is een geweldige ontdekking voor uw peuter. Deze ontwikkeling stimuleren wij door uw kind aan bewegingsactiviteiten deel te laten nemen. Niets moet, uw kind kan zelf bepalen of hij mee wilt doen, maar uiteraard stimuleren wij dit wel. Wij vinden het belangrijk dat uw peuter met veel plezier naar de opvang gaat en het hier naar zijn zin heeft. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat kinderen goede voeding krijgen. Op onze peuteropvang krijgen kinderen gezonde maaltijden, bestaande uit zuivel en fruit. Wij leren hen de waarde van gezonde voeding, zodat het een gewoonte wordt.

Kom zelf eens een kijkje nemen op onze peuteropvang

Een gezellige sfeer in een vertrouwde omgeving met betrokken pedagogisch medewerkers. Wij nodigen u graag uit voor een rondleiding bij To Be Kind om dit met eigen ogen te zien. Wij kunnen wel zeggen dat uw kind hier een fantastische tijd gaat beleven, maar als u daar zelf ook achterstaat geeft dat een nog beter gevoel.

Plan direct een datum in waarop u een persoonlijke rondleiding wilt en de sfeer komt proeven.

Peuteropvang Krimpen aan den IJssel

To Be Kind Nieuwerkerk aan den ijssel

Peuteropvang Ridderkerk

Vacatures To Be Kind

Peuteropvang Zwijndrecht

Peuteropvang Nieuwerkerk a/d IJssel

Peuteropvang Waddinxveen

Vacatures to be kind