De leukste kinderopvang voor uw kind

Als ouder wilt u uw kind in een veilige en vertrouwde omgeving laten opgroeien, zodat uw kind een goed gevoel heeft. Samen met leeftijdsgenootjes ontdekken, spelen en leren, in een liefdevolle omgeving. Bij To Be Kind bieden wij zo’n omgeving waar uw kind zich veilig en geborgen zal voelen, zodat uw kind een fijne en leerzame tijd bij ons doorbrengt en zich zeker kan voelen.

To Be Kind is een kinderopvang met een betrokken, liefdevolle en persoonlijke benadering vanuit de christelijke geloofsovertuiging. Wij bieden kwalitatief hoogwaardige en verantwoordelijke kinderopvang aan kinderen van 0 tot 13 jaar.

Een gezellige, hygiënische en veilige omgeving voor uw kind

Veilig en vertrouwd bij onze kinderopvang

Bij ons kan uw kind ontdekken, leren en zich ontwikkelen in een veilige, gestructureerde en vertrouwde omgeving. Uw kind wordt opgevangen in een gezellige groep met vaste pedagogisch medewerkers. Op deze manier raakt uw kind snel vertrouwd met de omgeving en zal het zich veilig voelen.

Gediplomeerde groepsleiding

Al onze medewerkers die op een groep staan zijn pedagogisch gekwalificeerd en professioneel. Onze medewerkers doen hun werk met passie, enthousiasme én met heel veel liefde. De nodige vakkennis zal hierin niet ontbreken. Zij bieden uw kind de juiste steun en geven waar nodig sturing. Wij weten hoe bijzonder het is om elke dag betrokken te zijn bij de groei van kinderen.

Kinderopvang To Be KindLiefde als basis

Ieder kind heeft liefde nodig. Als een kind zich geliefd voelt, zal het zich ook zekerder voelen en een goed zelfbeeld ontwikkelen. Onze pedagogisch medewerkers weten hoe belangrijk dit is. Daarom zorgen zij ervoor dat kinderen zich veilig en geborgen voelen op de kinderopvang. Dit doen zij door ieder kind geborgenheid te geven, zodat het kind vol zelfvertrouwen kan ontdekken en experimenteren. Door het geven van aandacht en liefde, maar ook het stellen van regels en afbakenen van grenzen, o.a. door een duidelijke dagindeling, weet uw kind waar het aan toe is.

Vroeg geleerd is oud gedaan op de kinderopvang

Op de kinderopvang kan uw kind vriendschappen sluiten, samen spelen en delen, rekening houden met andere kinderen en kennismaken met verschillende normen en waarden. Op deze manier leert uw kind al vroeg sociale vaardigheden en doet het ervaringen op die bijdragen aan zijn of haar ontwikkeling, zowel op het gebied van de emotionele intelligentie als in de sociale omgang met anderen. Hierdoor is de kinderopvang van grote waarde voor uw kind.

Ontdekken en ontwikkelen

Wij zijn niet alleen een opvang, maar ook een plek waar kinderen zich kunnen ontwikkelen door middel van educatie op een spelenderwijs. Bij ons kunnen kinderen naar hartenlust ontdekken en experimenteren. Maandelijks hebben wij een nieuw thema op de groep, waarbij ontwikkelingsgerichte activiteiten worden aangeboden. Het spelmateriaal en de activiteiten passen bij de ontwikkeling van uw kind: denk hierbij aan knutselen, groepsspelletjes, zingen, (voor)lezen uit de Bijbel, een boswandeling of een bezoekje aan de kinderboerderij. Bij al onze locaties is er volop te ontdekken en kunnen kinderen van elke leeftijd op avontuur gaan met hun (nieuwe) vriendjes en vriendinnetjes. Samen spelen met leeftijdsgenootjes, betekent ook samen leren.

Gezonde voeding en beweging

De gezondheid van uw kind vinden wij belangrijk: wij stimuleren kinderen om goed in beweging te blijven middels een beweegkwartier en het eten van gezonde voeding, zoals zuivel, vezelrijk brood en fruit. Uw wensen en het belang van uw kind staan bij ons altijd centraal.

Kom zelf eens een kijkje nemen op ons kinderdagverblijf

Een gezellige sfeer in een vertrouwde omgeving met betrokken pedagogische medewerkers. Wij nodigen u graag uit voor een rondleiding bij To Be Kind, zodat u zelf het gevoel kunt ervaren. Wij kunnen wel zeggen dat uw kind hier een fantastische tijd gaat beleven, maar als u daar zelf ook achterstaat geeft dat een nog beter gevoel.

Plan hieronder direct een datum en tijd in waarop u een persoonlijke rondleiding wilt en de sfeer komt proeven.