Kinderdagverblijf Nieuwerkerk aan den IJssel

Onze locatie is gevestigd aan de ’s-Gravenweg 81, het gebouw staat tussen de weilanden. De koeien lopen langs het raam en het speelplein. Wij hebben mooie en lichte grote lokalen. Je vindt mooie muurschilderingen door het gebouw heen. We hebben een snoezelruimte, genaamd de Ark, waar kinderen heerlijk tot rust kunnen komen en worden gestimuleerd in hun ontwikkeling. In de Ark staat ook een groot aquarium waar Nemo in zwemt. Wij verzorgen met de kinderen de moestuin en de kippen.

Op elke groep werken vaste Pedagogisch Medewerkers. Wij hebben maandelijks een nieuw thema op de groep , waarbij wij ontwikkelingsgerichte activiteiten aanbieden.

Wij hebben elke dag een beweegkwartier en doen met alle 3+ kinderen een 3+ activiteit om ze voor te bereiden op de basisschool.

Bereken je netto bijdrage
Bekijk laatste GGD rapport
Bekijk de Ark van Noach

Met de kinderen van 3 jaar en ouder organiseren we dagelijks 3+ activiteiten. Hierin geven we extra aandacht aan de voorbereiding voor de basisschool. We geven extra aandacht aan diverse ontwikkelingen. Denk hierbij aan het herkennen en benoemen van kleuren, het tellen en bijvoorbeeld het knippen en knutselen.

Iedere dag hebben we een beweegkwartier met de kinderen op de groep vanaf 1 jaar. Hierin geven we een kwartier extra aandacht aan het bewegen doormiddel van dansen, spelletjes en gymoefeningen.

Op iedere groep staat ten minste één vaste Pedagogisch medewerker. Uw kind heeft een eigen mentor. De mentor is verantwoordelijk voor de observaties van uw kind en onderhoud het contact met de ouders. De mentor bied uw kind een veilige omgeving waarin uw kind kan ontwikkelen op zijn of haar tempo.

Wij hebben een heerlijke moestuin die we iedere week samen met de kinderen onderhouden. Hiermee leren we kinderen waar eten vandaan komt en dat je goed de plantjes moet verzorgen. Samen met de kinderen voeren we dagelijks de kippen.

Het kinderdagverblijf is gelegen op de ’s Gravenweg te Nieuwerkerk aan den IJssel tussen de weilanden. De kinderen hebben uitzicht op de weilanden met koeien en schapen en diverse vogels. De omgeving is rustgevend en inspirerend voor de kinderen.

Zeer betrokken Kinderdagverblijf

De pedagogisch medewerkers zijn fantastisch voor Bruno. Hij gaat er iedere dag met veel plezier naar toe. Leuke

Jeroen Pernot

Slide We hebben nog enkele plaatsen beschikbaar RONDLEIDING AANVRAGEN DIRECT INSCHRIJVEN BEREKEN NETTO BIJDRAGE

Teamleider

Mijn naam is Melanie van de Velde en ben 28 jaar .
Ik heb de opleiding Pedagogisch Medewerker, Medewerker Maatschappelijke Zorg en Pedagogisch Coach en Beleidsmedewerker afgerond.
Toen de locatie aan de ’s Gravenweg open ging ben ik hier begonnen als stagiaire.

Na mijn stage ben ik de opleiding Medewerker Maatschappelijke Zorg gaan doen en inval werk blijven doen bij het kinderdagverblijf.

Op het moment dat ik mijn opleiding had afgerond , ben ik met veel plezier gaan werken bij To Be Kind.
De eerste jaren heb ik op de groep gewerkt, in oktober 2018 ben ik Teamleidster geworden van de locatie ’s Gravenweg.
In 2020 heb ik de opleiding Pedagogisch Coach en Beleidsmedewerker afgerond .
Op dit moment werk ik op woensdag ochtend op de peuterochtend , als Teamleider en als Pedagogisch Coach binnen de organisatie.

Melanie van de Velde
Melanie van de Velde