BSO Nieuwerkerk aan den IJssel (Rehoboth)

Bij peutergroep het Visje werken we aan de hand van thema’s. We maken speelhoekjes rondom het thema en doen verschillende activiteiten die bij het thema passen. We zingen veel liedjes, spelen met de auto’s, poppen, blokken en trein en doen spelletjes zoals memorie en puzzelen. Wij vinden het belangrijk dat de kinderen zich veilig en thuis voelen bij ons op de groep. Wij hebben dan ook een vast team van medewerkers zodat kinderen zich vertrouwd voelen.

Speelplein

Op de Schoolstraat hebben we ook 2 BSO groepen, te weten de Kampioenen 1 en de Kampioenen 2. Onze kinderen komen van 4 verschillende scholen vandaan. Het leuke is dat de kinderen het heerlijk vinden om met elkaar te spelen, of ze elkaar nu kennen van school of niet. Op de BSO hoort iedereen bij elkaar. We hebben een groot speelplein waar we veel gebruik van maken. Elke dag gaan we met de kinderen naar buiten. Mochten de kinderen echt niet naar buiten willen, het wordt uiteraard wel gestimuleerd, dan kunnen ze ook binnen blijven spelen.

Gymzaal

Op de BSO hebben we een leuke gymzaal tot onze beschikking. Hier kunnen de kinderen heerlijk spelen. We doen veel verschillende spellen in de gymzaal, zoals Tikkertje (verschillende vormen), paatjes voetbal, voetbal of vrijspelen met de ballen, grote rode tol of de matten.

Op de BSO hebben we een vast team. De kinderen kennen de medewerkers en voelen zich daar veilig bij.

Ideeën

We werken momenteel aan kinderparticipatie. Dit houdt in dat we de kinderen betrekken in de beslissingen die we maken. De kinderen mogen ook zelf met ideeën komen voor bijvoorbeeld nieuw speelgoed, inrichting van het lokaal en de activiteiten.

Bereken je netto bijdrage
Bekijk laatste GGD rapport

Met ons mooie speelplein op de Rehoboth spelen we graag buiten. We organiseren diverse activiteiten en stimuleren ook het vrije spel van het kind. 

We werken met vaste en enthousiaste Pedagogisch medewerkers. Ieder kind heeft zijn eigen mentor op de groep die verantwoordelijk is voor een veilige en hechte band met het kind, het bieden van een veilige omgeving, het aanspreekpunt is voor ouder en kind en de ontwikkelingen van het kind observeert.

Omschrijf hier het voordeel. Indien je verwijst naar een pagina dan kan je doorlinken.

We maken met de BSO ook gebruik van een leuke gymzaal. Hier doen we verschillende activiteiten en spellen.

Omschrijf hier het voordeel. Indien je verwijst naar een pagina dan kan je doorlinken.

Graag spelen we samen met de kinderen diverse gezelschapsspellen. We hebben veel spellen op locatie staan en nemen graag de tijd om met de kinderen een leuk spel te doen.

Omschrijf hier het voordeel. Indien je verwijst naar een pagina dan kan je doorlinken.

In de vakantie bieden we vakantieopvang aan. Hierbij zijn de kinderen de gehele dag op de BSO aanwezig. Om deze dagen nog leuker te maken bieden we verschillende activiteiten aan en bedenken we samen met de kinderen leuke spellen en uitjes wanneer dit mogelijk is.

Zeer betrokken Kinderdagverblijf

De pedagogisch medewerkers zijn fantastisch voor Bruno. Hij gaat er iedere dag met veel plezier naar toe. Leuke

Jeroen Pernot

Slide We hebben nog enkele plaatsen beschikbaar RONDLEIDING AANVRAGEN DIRECT INSCHRIJVEN BEREKEN NETTO BIJDRAGE

Teamleider

Ik ben Marleen Penninga, ik ben moeder van 3 kinderen en woon samen met mijn gezin in Nieuwerkerk aan den IJssel.

Ik ben sinds mei 2020 de leidinggevende van de Rehoboth locatie zowel voor de peuters als voor de BSO. Voordat ik bij To Be Kind ging werken heb ik 16 jaar op verschillende dagverblijven gewerkt en verschillende groepen gehad zoals baby’s, dreumes, peuters en BSO.

Ik vind dit werk erg leuk om te doen. Het is afwisselend werk. Ik heb veel contact met de ouders, maar omdat ik ook nog op de groep sta heb ik ook nog veel contact met de kinderen waar natuurlijk mijn hart ligt.

U kunt altijd bij mij terecht als u vragen heeft over een ruildag, een nieuw contract, een extra dag, over het welzijn van uw kind of voor andere vragen.

Ik werk op de volgende dagen: maandag, dinsdag en donderdag.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim. Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo.

Nullam dictum felis eu pede mollis pretium. Integer tincidunt. Cras dapibus. Vivamus elementum semper nisi. Aenean vulputate eleifend tellus. Aenean leo ligula, porttitor eu, consequat vitae, eleifend ac, enim. Aliquam lorem ante, dapibus in, viverra quis, feugiat a, tellus. Phasellus viverra nulla ut metus varius laoreet. Quisque rutrum. Aenean imperdiet. Etiam ultricies nisi vel augue. Curabitur ullamcorper ultricies nisi. Nam eget dui.

Marleen Penninga
Marleen Penninga