Bij kinderdagverblijf To Be Kind verzorgen wij dagopvang voor kinderen tussen de 0 en 4 jaar. Veiligheid en geborgenheid staan bij ons voorop. Wij vinden het belangrijk dat uw kind fijne tijd heeft bij ons. Daarom bieden wij een liefdevolle omgeving, waarbij wij ruimte geven voor verschillende actieve en creatieve activiteiten, zoals voorlezen, zingen en spelen.

Vertrouwd bij ons kinderdagverblijf

Uw kind wordt opgevangen in een gezellige groep met vaste pedagogisch medewerkers, zo raakt uw kind snel vertrouwd en op deze manier staat het meer open om zich te ontwikkelen. Baby’s, dreumesen en peuters hebben structuur en ritme nodig. Het dagritme van uw kind stemmen wij zorgvuldig met u af.

Baby’s, dreumesen en peuters hebben structuur en ritme nodig,

bij onze dagopvang zorgen wij daar met liefde voor!

Liefdevolle aandacht van gediplomeerde groepsleiding

Feilloos aanvoelen wat uw kind nodig heeft, dat is waar onze pedagogisch medewerkers goed in zijn. Een knuffel, een spelletje doen tijdens het verschonen of even lekker ingestopt worden als het tijd is om te gaan slapen. Het dagritme van thuis houden wij er zoveel mogelijk in. Dat geeft uw kind een zeker en vertrouwd gevoel, omdat het weet wat het kan verwachten en waar het aan toe is.

Al onze medewerkers die op een groep staan zijn pedagogisch gekwalificeerd. Onze medewerkers doen hun werk met passie, enthousiasme én met heel veel liefde. De nodige vakkennis zal hierin niet ontbreken. Zij bieden uw kind de juiste steun en geven waar nodig sturing. Wij weten hoe bijzonder het is om elke dag betrokken te zijn bij de groei van kinderen.

Avontuur en verwondering

Het zal u vast niet zijn ontgaan dat uw baby hele verhalen ‘vertelt’ in zijn of haar eigen taal. Hiervoor gebruiken ze hun armen en benen, hun brabbeltaaltje en uitdrukkingen op het gezicht. ‘Wat is dat voor mooi speelgoed, dat wil ik!’ en de handjes worden enthousiast gestrekt. Baby’s verwonderen zich over de peuters die al veel groter zijn dan zij en over alle indrukken die ze krijgen en wat zij om zich heen zien. Onze pedagogisch medewerkers prikkelen de baby’s, dreumesen en peuters met uitdagende activiteiten. Voor elk kind is er bij ons kinderdagverblijf, zowel binnen als buiten, genoeg te doen en te beleven.

KinderdagverblijfLekker bewegen

Baby’s geven wij vrije bewegingsruimte om zelf op ontdekking te gaan in de ruime grondboxen. Samen met andere baby’s en dreumesen kunnen zij spelenderwijs allerlei sociale kennis en vaardigheden opdoen. De peuters hebben elke dag een heerlijk beweegkwartier waarbij ze samen met leeftijdsgenootjes de grootste lol hebben. Dat is vooral gezellig, maar ook een beetje serieus. Bewegen is immers gezond en dat willen wij hen graag bijbrengen. Daarnaast kunnen ze natuurlijk lekker spelen en doen waar zij zich goed bij voelen, binnen of op het speelplein buiten en in de natuur.

Gezonde voeding

Wanneer de allerkleinsten en jonge kinderen in de groei en bloei van hun leven zijn, is het belangrijk dat zij dagelijks de juiste voeding binnenkrijgen. Bij To Be Kind zorgen wij dat elke baby, dreumes en peuter een lekker en gezond hapje krijgt: zuivel, vezelrijk brood en fruit staan bij ons op het menu. Wij houden rekening met eventuele allergieën en/of intoleranties van uw kind. Uw wensen en het belang van uw kind staan bij ons altijd centraal.

Kom zelf eens een kijkje nemen op ons kinderdagverblijf

Een gezellige sfeer in een vertrouwde omgeving met betrokken pedagogisch medewerkers. Wij nodigen u graag uit voor een rondleiding bij kinderdagverblijf To Be Kind, zodat u zelf het gevoel kunt ervaren. Wij kunnen wel zeggen dat uw baby, dreumes of peuter hier een fantastische tijd gaat beleven, maar als u daar zelf ook achterstaat geeft dat een nog beter gevoel.

Plan direct een datum in waarop u een persoonlijke rondleiding wilt en de sfeer komt proeven.

Kinderdagverblijf Capelle

Kinderdagverblijf Almkerk

Kinderdagverblijf Waddinxveen

Kinderdagverblijf Waddinxveen

Kinderdagverblijf Nieuwerkerk a/d IJssel

Kinderdagverblijf Nieuwerkerk aan den ijssel