Waarom de buitenschoolse opvang goed is voor uw kind? Vijf dagen in de week levert uw kind bijzondere inspanningen op school, leert het nieuwe dingen en maakt het van alles mee. Na een intensieve schooldag is het dan ook heerlijk voor een kind om eens lekker te ontspannen, zodat het kan ontdekken waar hij of zij goed in is. Daarnaast is het voor kinderen fijn om nieuw ontdekte passies met vriendjes en vriendinnetjes te delen. To Be Kind biedt een inspirerende omgeving waar kinderen samen met leeftijdsgenootjes kunnen spelen en ontspannen.

Bij ons zijn alle kinderen welkom, ook kinderen die op een andere basisschool in de buurt zitten

Persoonlijke ontwikkeling

Kinderen in de leeftijd van 4 tot en met 12 jaar ontwikkelen zich ontzettend snel. Elk kind op zijn of haar unieke manier. Onze pedagogisch medewerkers besteden daarom veel aandacht aan de persoonlijke ontwikkeling. Wanneer uw kind behoefte heeft aan een persoonlijk gesprek of extra aandacht, dan staan onze medewerkers voor hem of haar klaar. Op deze manier kunnen wij uw kind een positief gevoel geven, zodat het met veel plezier naar de BSO gaat.

Veilig, vertrouwd én gezellig

Een van onze belangrijkste uitgangspunten is dat kinderen zich veilig en geborgen voelen. Bij To Be Kind bieden wij kinderen een fijne, leerzame tijd in een liefdevolle omgeving. Er is ruimte voor verschillende actieve en creatieve activiteiten en uw kind komt in een gezellige groep met leeftijdsgenootjes en vaste pedagogisch medewerkers. Op deze manier raakt uw kind snel vertrouwd met de omgeving en de huiselijke sfeer.

Buitenschoolse opvang - BSOBlijvende vriendschappen

Op de BSO leert uw kind andere leeftijdsgenootjes en kinderen kennen. Hierdoor ontstaan mooie vriendschappen die in deze leeftijd ontzettend belangrijk zijn voor de ontwikkeling van de eigen identiteit van uw kind. Het sluiten van vriendschappen, maar ook omgaan met andere kinderen waar hij of zij minder binding mee heeft, is een leerzaam, leuk en soms ook moeilijk proces. Kinderen leren met vallen en opstaan. Onze pedagogisch medewerkers begeleiden kinderen hierin, zodat zij zich vervolgens goed kunnen ontwikkelen.

Lekker chillen en creëren

Wij vinden het belangrijk dat uw kind zich goed voelt. Als uw kind even tot rust wil komen, alleen of met vriendjes, of samen met een pedagogische medewerker, dan geven wij hem dat momentje. Ook is uw kind vrij om de keuze te maken om lekker te gaan knutselen of te lezen, of te spelen met anderen. Onze medewerkers dagen uw kind uit door allerlei materialen en activiteiten aan te bieden, maar uiteindelijk ligt de keuze bij de kinderen en zijn ze vrij om zelf te beslissen wat zij die middag willen gaan doen.

Bij onze buitenschoolse opvang is er voor elk kind wat aantrekkelijks te doen en wordt de creativiteit en de fantasie geprikkeld. Elke dag doen we leuke spellen of zijn we creatief bezig. Als het mooi weer is genieten we van het buitenleven en zijn de kinderen regelmatig heerlijk aan het buitenspelen, rennen, klimmen, spel en sport… het kan allemaal. Bij sommige locaties hebben wij ook een moestuin of kippen. Even lekker de plantjes water geven en kijken hoe alles groeit en bloeit. Zo leren wij de kinderen ook iets over de natuur.

Kom zelf eens een kijkje nemen op onze buitenschoolse opvang

Een gezellige sfeer in een vertrouwde omgeving met betrokken pedagogisch medewerkers. Wij nodigen u graag uit voor een rondleiding bij To Be Kind, zodat u zelf het gevoel kunt ervaren. Wij kunnen wel zeggen dat uw kind hier een fantastische tijd gaat beleven, maar als u daar zelf ook achterstaat geeft dat een nog beter gevoel.

Plan direct een datum in waarop u een persoonlijke rondleiding wilt en de sfeer komt proeven.

BSO Capelle a/d IJssel

To Be Kind Capelle aan den ijssel

BSO Ridderkerk

BSO Zwijndrecht

BSO Krimpen a/d IJssel

To Be Kind Krimpen aan den ijssel

BSO Utrecht

To Be Kind Utrecht

BSO Nieuwekerk a/d IJssel

To Be Kind Nieuwerkerk aan den ijssel

BSO Waddinxveen

To Be Kind Waddinxveen