“Kom werken bij de leukste en gezelligste kinderopvang van Nederland.”

Wij zijn op zoek naar een FIP. Een FIP (Flex Inzetbaar Persoon) is een medewerker die kan werken op alle locaties van To Be Kind op zowel Dagopvang als BSO. Je ontvangt een min/max contract van 18 – 36 uur per week. Een FIP wordt bij ons uitbetaald in schaal 7 en krijgt een leaseauto.

Kinderopvang To Be Kind biedt als organisatie liefdevolle en christelijke opvang aan kinderen van 0 tot 13 jaar. Wij staan voor hoogwaardige opvang waar kinderen in een uitdagende en stimulerende omgeving spelenderwijs kunnen ontdekken, leren en zich ontwikkelen op hun eigen manier en in hun eigen tempo. Goede medewerkers zijn daarom onmisbaar in onze opvang.

Aangezien onze organisatie enorm aan het groeien is, zijn wij op diverse locaties op zoek naar nieuwe collega’s. Ben jij die FIP medewerker die zichzelf onmisbaar maakt? Dan hebben wij een leuke uitdaging voor je! Onze locaties zijn Capelle a/d IJssel, Krimpen a/d IJssel, Nieuwerkerk a/d IJssel, Almkerk, Utrecht, Amsterdam, Waddinxveen, Hardinxveld-Giessendam en Zwijndrecht.

DUS;

Heb jij passie voor kinderen, en wil je bijdragen aan de ontwikkeling van kinderen? Kun je goed communiceren, ben je een teamplayer, creatief en sta jij achter onze christelijke waarden en normen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Voor deze professionele functie is het hebben van een flexibele, enthousiaste en betrokken instelling belangrijk. Je bent daarnaast een medewerker met kennis over de ontwikkeling van kinderen. Je hebt goede sociale en communicatieve vaardigheden en je kan goed in teamverband werken. Bij ons vind je een leuke en afwisselende functie waar ruimte is om jouw eigen creatieve ideeën aan het programma van de locatie toe te voegen. Verder vinden wij het heel fijn als je positiviteit en vriendelijkheid vooropstelt.

Je bent onze ideale kandidaat als je tevens aan de volgende criteria voldoet:

 • Op basis van je opleiding mag je in de kinderopvang werken
 • Pedagogische kennis alsmede kennis van de geldende hygiëne- en veiligheidseisen
 • Sociale vaardigheden voor het motiveren en stimuleren van kinderen
 • Zorgzaam en hebt een groot hart voor de kinderen
 • Goede en professionele communicatievaardigheden

Wij bieden:

 • De mogelijkheid onderdeel uit te maken van een informele, dynamische en groeiende organisatie
 • Zeer goede begeleiding door onze ervaren teamleiders en pedagogisch coaches
 • Een warme en fijne werkplek met enthousiaste en gezellige collega’s
 • Doorgroeimogelijkheden en mogelijkheden tot (interne) functiegerichte trainingen op het gebied van kinderopvang
 • Salaris conform CAO, schaal 7 (dit ligt aan jouw werkervaring);
 • Een jaarcontract met vaste uren per week en uitzicht op een vast dienstverband
 • Veel ruimte voor eigen inbreng en initiatief
 • Een tegemoetkoming in reiskosten woon/werkverkeer of een leaseauto

Wil je meer lezen over onze organisatie. Bezoek dan onze website www.tobekind.nl.

Solliciteren:
Ben je na het lezen van onze vacature enthousiast geworden over de functie en onze organisatie? Stuur je motivatiebrief en cv naar t.a.v. Brenda de Groot.

Heb je verder nog inhoudelijke vragen over de functie, neem dan contact op met Walter Voll/Brenda de Groot op telefoonnummer 06 – 130 73 630 of 06 – 302 02 286