Madaga - gezonde voedingWij van To Be Kind zetten ons graag in voor gezonde voeding voor kinderen. Daarom zijn wij sinds kort een samenwerking aangegaan met Madaga, een organisatie die zich richt op het ontwikkelen en produceren van gezonde voeding voor baby’s en jonge kinderen.

Wat is Madaga?

Madaga is een onderneming opgericht door Ingrid en Gabriel. Zij richten zich op het verzorgen van gezonde maaltijden en tussendoortjes voor kinderen door heel Nederland. Of het nu gaat om kinderdagverblijven, ziekenhuizen of particulieren, iedereen kan bij Madaga terecht voor 100% biologische voeding. Madaga streeft ernaar om kinderen met plezier gezond te laten eten door gezonde ingrediënten om te toveren in spannende gerechtjes. Het assortiment omvat vlees, vis, fruit, groenten en zelfs de minder bekende groenten. Madaga biedt een brede keuze aan voeding en houdt rekening met allergieën en kinderen die vegetarisch eten.

Waarom zijn Ingrid en Gabriel deze onderneming gestart?

Ingrid en Gabriel zijn zelf ouders en waren op zoek naar gezonde en lekkere alternatieven voor de vaak suikerrijke en bewerkte voedingsmiddelen die op de markt verkrijgbaar zijn. Madaga produceert biologische, plantaardige en voedzame voeding voor baby’s en jonge kinderen. Ze maken gebruik van natuurlijke ingrediënten en vermijden suiker, zout en conserveermiddelen.

Madaga op onze dagopvang

Op de dagopvang van To Be Kind maken we gebruik van de soepen en spreads van Madaga. Deze producten zijn geschikt voor alle kinderen en vormen een gezonde en smakelijke aanvulling op hun dagelijkse voeding. Daarnaast maken we vers gemaakte voeding voor de baby’s, die we bereiden met de biologische producten van Madaga. Zo kunnen we de kleintjes een gezonde en voedzame start geven. Op dit moment hebben wij de Madaga voeding uitgerold op de dagopvang op onze locatie in Waddinxveen en in Nieuwerkerk aan den IJssel aan de ’s-Gravenweg. Op termijn zal Madaga ook op onze andere locaties worden toegepast waar wij dagopvang aanbieden.

Waarom werken we bij To Be Kind graag samen met Madaga? Omdat we allebei dezelfde missie hebben: het bieden van gezonde voeding aan kinderen. We vinden het belangrijk dat kinderen al op jonge leeftijd leren wat gezonde voeding is en hoe belangrijk het is om goed voor je lichaam te zorgen. Met de producten van Madaga kunnen we de kinderen op een lekkere en verantwoorde manier laten kennismaken met gezonde voeding. Bovendien draagt de samenwerking bij aan het verduurzamen van onze kinderopvang. We werken met biologische producten en verminderen zo onze impact op het milieu.

Meer informatie over Madaga is te vinden op www.madaga.nl.