Visie

“Al ware het dat ik alles had wat ik kon bezitten, maar ik had de liefde niet”… Dit Bijbelse citaat is de grondslag van het werk bij To Be Kind. Ons motto is: wij hebben allemaal liefde nodig! Iedereen heeft een ‘liefdestank’ die gevuld moet worden. Pas als deze gevuld is kun je liefde aan anderen uitdelen. Elk kind heeft een liefdestaal, een manier waarop hij de ouderlijke liefde het best verstaat. Zo kunt u uw kind helpen ontdekken dat u van hem of haar houdt. Uw kind en “onze” Royal Kids hebben het nodig om te weten dat er van hen gehouden wordt, willen ze kunnen opgroeien tot verantwoordelijke volwassenen. Liefde is de basis van waar uit het kind zich zeker kan voelen. En als een kind zich zeker voelt, zal hij opgroeien tot een vrijgevige, liefdevolle volwassene. Met elkaar maken we het verschil waarbij het kind centraal staat en zijn of haar talenten kan ontwikkelen. We zorgen voor een goede begeleidingslijn door de hele organisatie heen van 0 tot 13 jaar.

Wie en wat ik mag zijn

 • Ik mag zijn wie ik ben. Ik hou van spelen en soms lanterfanten.
 • Ik kan vertellen waar ik blij van wordt en waarvan niet.
 • Ik wil graag presteren maar moet me vrij kunnen voelen.
 • Ik heb mijn eigen waarheid en vindt het belangrijk dat iemand luistert, open en zonder oordeel.
 • Ik ben eerlijk en verwacht dat ook van jou. Ik prik zo door je masker heen…
 • Luisteren vindt ik belangrijk en dat je mij leert om gevoelens te benoemen.
 • Ik heb een eigen manier van voelen en beleven en stel me kwetsbaar op.

Wie To Be Kind voor jou wil zijn

 • Een organisatie die vanuit haar christelijke geloofsovertuiging er naar streeft dat jij en wij respectvol en liefdevol met elkaar omgaan.
 • Een organisatie waar medeleven en respect belangrijke zaken zijn. En waarin we de liefde tot God en jou in ons handelen naar voren laten komen.
 • Een organisatie die de betrokkenheid van jou wil vergroten, jou zelfvertrouwen biedt, jou ziet als uniek, dat we jou daarin ondersteunen en begeleiden.
 • Een organisatie die zich richt op de ontwikkeling van jouw talenten tot het niveau waarin jij je prettig en veilig voelt.
 • Een organisatie die het belangrijk vindt om samen met jou en ouders te werken aan een goede sfeer en waar excellente kwaliteit hoog in het vaandel

Zeer betrokken Kinderdagverblijf

De pedagogisch medewerkers zijn fantastisch voor Bruno. Hij gaat er iedere dag met veel plezier naar toe. Leuke

Jeroen Pernot

Veiligheid & hygiëne

Onze locaties zijn veilig en schoon. To Be Kind stelt hoge eisen aan veiligheid en hygiëne. Elk jaar worden veiligheids- of gezondheidsrisico’s voor de kinderen en het personeel geïnventariseerd en nemen we zo nodig maatregelen.

Lees meer

Gezonde kinderopvang

To Be Kind wil dat kinderen gezond opgroeien, daarom werken wij aan Gezonde kinderopvang. Want hoe eerder kinderen gezond gedrag aanleren, hoe beter. Ze hebben daar de rest van hun leven profijt van. De kinderopvang biedt unieke kansen om jonge kinderen een gezonde start te geven.

Lees meer

Slide We hebben nog enkele plaatsen beschikbaar RONDLEIDING AANVRAGEN DIRECT INSCHRIJVEN BEREKEN NETTO BIJDRAGE