Ben jij als HR medewerker op zoek naar een uitdagende baan in een dynamische gezellige omgeving?

Kinderopvang To Be Kind biedt als organisatie liefdevolle en christelijke opvang aan kinderen van 0 tot 13 jaar. Wij staan voor hoogwaardige opvang waar kinderen in een uitdagende en stimulerende omgeving spelenderwijs kunnen ontdekken, leren en zich ontwikkelen op hun eigen manier en in hun eigen tempo. To Be Kind is een groeiende organisatie en daarom zijn we op zoek naar een extra collega voor onze HR afdeling.

Samen met je collega HR vorm je de afdeling HR. Je werkt nauw samen en neemt elkaar werk over als nodig. Je levert een bijdrage aan het HR beleid en weet deze om te zetten in de praktijk.

We zoeken een ondersteunende en inspirerende collega. In deze samenwerking leg je de nadruk op wat goed gaat, je bouwt hierop verder, geeft inzicht en deelt kennis. Om dit te realiseren werk je met veel collega’s samen. Je bent altijd op zoek naar nieuwe kansen om onze HR afdeling te verbeteren.

Als HR-medewerker ben je samen met je collega verantwoordelijk voor een goed georganiseerde HR afdeling. De volgende taken en verantwoordelijkheden horen bij je functie:

 • Je draagt zorg voor de personeelsprocessen en administratieve werkzaamheden op het gebied van instroom, doorstroom en uitstroom;
 • Samen met je collega het HR beleid ontwikkelen en alle HR processen goed laten lopen.
 • Je houdt de trends en veranderingen bij in de wet- en regelgeving
 • Je verzamelt, verwerkt en controleert personeels-, salaris- en organisatiemutaties;
 • Je werkt goed samen met de financiële afdeling die de salarisadministratie verzorgt;
 • In de kinderopvang zijn we altijd op zoek naar nieuwe medewerkers en daarom is werving en selectie van personeel ook een belangrijk onderdeel van je takenpakket.
 • Je verricht ondersteunende werkzaamheden bij werving en selectie door vacatureteksten op te stellen, en gesprekken te plannen en te houden;
 • Je ondersteunt bij HR-projecten om het personeelsbeleid vorm te geven en een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van administratieve en andere werkprocessen;
 • Je houdt de personeelsdossiers up-to-date en geordend.

Wie zoeken wij?

Een doener, een no nonsens mentaliteit en humor vinden wij belangrijk. Je houdt van dynamiek en vindt het leuk om contacten te hebben binnen de gehele organisatie. Je ziet het werk liggen en durft dit ook op te pakken. Je toont eigenaarschap voor jouw werkzaamheden en dat van het HR-team als geheel. Je bent een positief ingesteld persoon die betrokken is en zich goed kan verplaatsen in de ander. Je denkt van nature in oplossingen. Investeren in een goede teamsfeer is voor jou vanzelfsprekend en je bent dan ook een fijne collega om mee samen te werken.

En verder zoeken we iemand met:

– HBO+ werk- en denkniveau, met voorkeur richting personeel en arbeid;

– Kennis van en ervaring met administratieve HR-werkzaamheden (circa 3+ jaar relevante werkervaring);

– Kennis van arbeidsvoorwaardelijke regelingen en sociale omgeving (is een pré);

–  Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;

Wat bieden wij?

Jouw werkplek bevindt zich in Nieuwerkerk aan den IJssel. Je wordt onderdeel van een klein hardwerkend team, waarin jij je eigen verantwoordelijkheden hebt en een dosis humor en relativeringsvermogen worden gewaardeerd!

Verder bieden wij:

 • Een jaarcontract, met uitzicht op verlenging, voor 24 uur per week;
 • Beschikbaar bent op woensdag, donderdag en vrijdag.
 • Het salaris is afhankelijk van werkervaring en ligt tussen € 2.490 en € 3.200 bruto per maand (gebaseerd op fulltime, 36 uur);
 • 8% vakantietoeslag en eindejaarsuitkeringen van 2,5%;
 • Deelname aan pensioenregeling;
 • Mogelijkheden voor professionele en persoonlijke ontplooiing en ontwikkeling;
 • Je bent de onmisbare spin in het web van een leuk en collegiaal team!

Reageren?

Ben jij de enthousiaste collega die wij zoeken en herken je jezelf in het profiel, dan nodigen we je uit om te solliciteren. We ontvangen je brief met motivatie en cv graag zo snel mogelijk en uiterlijk op maandag 19 december 2022.

Voor meer informatie over de inhoud van deze vacature kun je contact opnemen met Brenda de Groot (HR adviseur) via 0630202286.