Tussenschoolse opvang (TSO) 4 tot 13 jaar

Op de scholen Gideon Kroonkruid en Gideon Donge-Esse bieden wij de mogelijkheid om tussen de middag op school te blijven eten. TSO is van 11.45 t/m 13.00 uur. Kinderen nemen hun eigen eten en drinken mee en onder begeleiding wordt er samen gegeten. Na het eten kunnen de kinderen lekker binnen en buiten spelen. Het is leuk en leerzaam om met leeftijdsgenootjes te eten en te spelen. Op beide locaties is een pedagogisch medewerker van To Be Kind aanwezig en ook zijn er lieve vrijwilligers om de kinderen te helpen.Er kan zowel van incidentele als van structurele overblijfbeurten (abonnementen) gebruik worden gemaakt. Er zijn 2 soorten abonnementen:

  • TSO Vast contract: 2,75 Euro per overblijfbeurt. U geeft aan op welke dagen uw kind naar de TSO komt elke week en betaald per maand een vast bedrag.
  • TSO Flex 20 dagen: 3,50 Euro per overblijfbeurt. U betaald eenmalig 70 Euro voor 20 overblijfbeurten die u flexibel kunt inzetten. Zodra het tegoed van 20 overblijfbeurten op is, krijgt u van ons een nieuwe factuur voor 20 overblijfbeurten. De Flex 20 dagen kaart wordt automatisch verlengd.

Betaling van zowel flexibele overblijfbeurten als vaste overblijfbeurten dient per bank per maand te worden gedaan.

Wilt u uw kind opgeven voor de TSO?

Inschrijven voor tussenschoolse opvang

Ouders

Het contact met ouders vinden wij belangrijk. Wij zijn daarom te bereiken op 06- 30202286 ook per e-mail kunt u ons bereiken op tso@tobekind.nl. Wij waarderen uw feedback als het gaat om zaken als de veiligheid en gezondheid, de voeding, verantwoorde opvang e.d.