TBK Baby Spa vestigt gevestigd in authentiek pand aan de Dorpsstraat in Nieuwerkerk aan den IJssel

Een wellness waar ouder en baby samen van kunnen genieten. Dat kan aan de Dorpsstraat 35. In het oude centrum van Nieuwerkerk aan den ijssel waar de authentieke winkelpanden staan, heeft TBK Baby Spa – de naam zegt het al – een baby spa geopend. In het pand staan vier mini jacuzzi’s waar baby’s heerlijk in hun eigen badje kunnen floaten. Met een zwembandje speciaal gemaakt voor om het hoofdje, blijft de baby drijven en kan het genieten van het water.

Floaten voor baby’s

Het floaten heeft ook voordelen: zo verbetert het onder andere de balans en coördinatie, wat op de lange termijn helpt bij het kruipen, lopen en zwemmen en de lichte workout helpt bij het versterken van de lon­gen, de spieren en het hartje. Baby’s vinden het trappelen in het water heel fijn en de bubbels en gekleurde lampjes tijdens een sessie brengen een lach op het gezichtje. Daarnaast worden er ook shantala massages voor de baby’s verzorgd. Onder begeleiding van het gecertificeerde personeel kunnen moeders uitleg en deskundig advies krijgen over de massage en deze zelf op hun baby uitvoeren. Naast dat de massage vooral heel fijn is voor baby’s, zorgt het ook voor meer verbinding tussen moeder en kind en kan het verlichting geven tegen buikkrampjes.

Pretecho’s, cadeauwinkel en beautysalon

Onder leiding van Renate de Kwaadsteniet heeft de baby spa ook een gedeelte ingericht met cadeauartikelen voor ouders en baby’s en kunnen er pretecho’s gemaakt worden bij zwangere vrouwen. “Om (aanstaande) ouders een volledige service te bieden, hebben wij het pand zo ingericht dat niet alleen ouders met baby’s bij ons terechtkunnen, maar ook zwangere vrouwen. Daarnaast hebben wij de ruimte op de bovenverdieping ingericht als beautysalon, zodat iedereen bij ons langs kan komen voor een fijne wellness behandeling,” aldus de Kwaadsteniet.

Uw kindje van dichtbij ontmoeten

In het pand is een aparte ruimte beschikbaar gesteld waar zwangere vrouwen terechtkunnen voor een pretecho. Bij TBK Baby Spa kunnen 2D, 3D en 4D pretecho’s gemaakt worden. Dankzij onze heldere echo’s zien aanstaande ouders hun kindje van dichtbij. De pretecho’s worden afgenomen door Babet de Kooter.  Vanaf acht weken zwangerschap kan er een pretecho gemaakt worden. Op deze manier kunt u als aanstaande ouder(s) alvast kennismaken met uw kindje. Naaste familieleden of vrienden kunt u meenemen.

Heerlijk ontspannen met een huidverzorgingsbehandeling

In de beautysalon voert Claudia Pieksma schoonheidsbehandelingen uit. Daarnaast is zij breed gespecialiseerd in onder andere het oplossen van huidproblemen, anti-aging, acne, bindweefsel- en shiatsu massage en voetreflex.  Als huidspecialist met 20 jaar ervaring wil Pieksma het beste voor klanten die bij haar in de salon komen. “Huidverzorging vind ik belangrijk, ieder persoon heeft een bepaald huidtype dat weer een andere verzorging nodig heeft. Daarom heb ik gekozen om te werken met de verzorgingsproducten van Phyris. Phyris heeft een 3-fasen verzorgingsconcept ontwikkeld en is superieur aan de conventionele methoden voor huidverzorging en geeft zichtbaar, maar ook voelbaar resultaat.”

De baby spa is van maandag tot en met zaterdag geopend van 09:00 – 17:00 uur. In de avond is het mogelijk om op afspraak langs te komen. Meer informatie is te vinden op www.tbkbabyspa.nl. Op de website kunnen ook online afspraken worden geboekt. TBK Baby Spa is onderdeel van kinderopvang To Be Kind.