Kinderdagverblijf Almkerk

Kinderdagverblijf in Almkerk

Onze locatie voor het kinderdagverblijf is gevestigd in basisschool de Halm aan de Wethouder Raamstraat, te Almkerk. Deze locatie bestaat uit: VSO en BSO De Schatkist en peutergroep De Parels.

Met een klein team bestaande uit een teamleidster en twee pedagogisch medewerksters vangen wij dagelijks de kinderen op. Wij hebben veel aandacht voor de ontwikkeling van de kinderen.

Activiteiten
Naast lekker binnen en buiten spelen, knutselen we graag en doen we spelletjes. Daarnaast zingen we liedjes of lezen we voor uit de Bijbel.

Thema’s

Op elke groep werken vaste pedagogisch medewerkers. Wij hebben maandelijks een nieuw thema op de groep, waarbij wij ontwikkelingsgerichte activiteiten aanbieden.

Wij hebben elke dag een beweegkwartier en doen met alle 3+ kinderen een 3+ activiteit om ze voor te bereiden op de basisschool.

Overige informatie

Openingstijden
De dagopvang is iedere dag open van 7:30 uur tot 18:00 uur.
In de vakantie zijn wij ook iedere dag geopend.

Bereken je nettobijdrage

Adresgegevens

Wethouder Raamstraat 1
4286BV Almkerk

Tel: 06-13129806
E-mail: kasteel@tobekind.nl

Als kinderdagverblijf werken we nauw samen met basisschool de Halm. Zo werken we mee met de thema’s en diverse activiteiten binnen de school. Door de nauwe samenwerking is het voor kinderen makkelijker doorstromen naar de basisschool. We onderhouden de nauwe contacten met de leerkrachten en de school.

We werken met vaste pedagogisch medewerkers binnen onze organisatie. De kinderen hebben altijd een vast gezicht en een eigen mentor. De mentor is verantwoordelijk voor de overdracht naar de ouders en houdt de ontwikkeling van het kind bij door middel van de observaties.

Onze locatie is gelegen in basisschool de Halm. Op deze manier kunnen ouders hun kind op één veilige locatie brengen en halen.
De kinderopvang is nog geheel nieuw en fris, waardoor uw kind zich in een warme en moderne omgeving kan ontwikkelen met divers speel- en ontwikkelingsmateriaal.

Ook in de schoolvakanties zijn wij geopend. We bieden vakantieopvang aan en zijn alleen gesloten op nationale feestdagen.
In de vakanties loopt het dagritme van de kinderopvang door en blijven we bezig met de ontwikkeling van uw kind.

Zeer betrokken Kinderdagverblijf

De pedagogisch medewerkers zijn fantastisch voor Bruno. Hij gaat er iedere dag met veel plezier naar toe. Leuke

Jeroen Pernot

Slide Kom gauw eens langs bij een van onze locaties! RONDLEIDING AANVRAGEN DIRECT INSCHRIJVEN BEREKEN NETTO BIJDRAGE

Teamleider

Ik ben Sanne Koster, en ik ben teamleider van locatie Almkerk.

Onze locatie is gelegen in basisschool de Halm, waar kinderen in een veilige omgeving kunnen spelen en ontdekken. Op deze locatie hebben wij een VSO, BSO en peutergroep. De kinderen kunnen heerlijk binnen- en/of buitenspelen. Samen met een klein, maar betrokken team zorgen wij ervoor dat uw kind in goede handen is.

Mocht u vragen hebben over contracten, ruilen, extra dagen of over het welzijn van uw kind ben ik het aanspreekpunt van de locatie.

U kunt contact met mij opnemen via sanne@tobekind.nl, mijn werkdagen zijn maandag t/m donderdag.

Sanne Koster
Sanne Koster