BSO De Wonderwijzer in Hardinxveld-Giessendam

Start na de zomervakantie

De BSO in Hardinxveld-Giessendam is een opvang voor schoolgaande kinderen van 4 tot 13 jaar. Kinderen kunnen hier na een dagje hard leren op school lekker ontspannen, hun creativiteit de vrije loop geven of even heerlijk met andere kinderen in beweging komen middels een (sport)activiteit. Uw kind mag zelf bepalen waar hij of zij zin in heeft. Wij bieden een stabiele en veilige omgeving met vaste pedagogisch medewerkers en een teamleidster, zodat uw kind met een goed gevoel hiernaartoe komt en graag terugkomt.

Locatie De Wonderwijzer

Onze BSO is gevestigd in IKC De Wonderwijzer van scholengemeenschap LEV-WN is een kindvriendelijke woonwijk. Er is een groot speelplein met o.a. verschillende speel- en klimtoestellen, zandbak en tafeltennistafel.

Aandacht voor ieder kind bij onze BSO in Hardinxveld-Giessendam

We besteden veel aandacht aan de ontwikkeling van kinderen, en vinden het belangrijk dat iedereen gezien wordt en met veel plezier naar onze BSO komt. De meeste kinderen kennen elkaar al, maar of ze elkaar nu kennen of niet, op de BSO hoort iedereen bij elkaar. We stimuleren het vrije spel van het kind, maar organiseren ook veel activiteiten. Hiervoor werken wij met DoenKids, een online database met diverse activiteiten voor onze BSO-kinderen. U kunt hierbij denken aan: sport & spel, natuur, techniek & proefjes, creatief en koken. Elke dag kunnen de medewerkers kiezen uit tal van leuke en unieke bezigheden. Kinderen mogen te allen tijde zelf beslissen waaraan ze mee willen doen. Zo kan uw kind ook beslissen om alvast huiswerk te maken, zodat hij of zij thuis meer vrije tijd heeft. Het kan allemaal!

Daarnaast besteden wij aandacht aan onze christelijke geloofsovertuiging. Elke dag wordt er een stukje voorgelezen uit de Bijbel, afwisselend door medewerkers of een van de kinderen die graag wilt voorlezen.

Gezonde tussendoortjes

Wij vinden het belangrijk dat kinderen gezonde voeding krijgen. Onze BSO kinderen krijgen daarom fruit en een cracker, water en thee.

Kinderen die allergisch zijn voor bepaalde producten krijgen iets anders. Ouders kunnen ervoor kiezen om zelf eten mee te geven die allergievrij zijn voor hun kind.

Openingstijden

Wordt nader bepaald.

Naast de BSO hebben wij ook een peutergroep op deze locatie.

Tarievenwijzer
Bereken je nettobijdrage

Adresgegevens

Tonneband 22
3371 JG Hardinxveld-Giessendam

Tel: volgt
E-mail: volgt

Wij zijn een opvang met de christelijke geloofsovertuiging. Wij hanteren de christelijke normen en waarden. Respectvol en liefdevol met elkaar omgaan, dat vinden wij belangrijk. Daarnaast bidden wij, wordt er (voor)gelezen uit de Bijbel en vieren wij christelijke feestdagen, zoals Kerst, Pasen en Pinksteren met elkaar.

Wij vinden het belangrijk dat kinderen hun creativiteit ontwikkelen, daarom betrekken wij de kinderen bij de beslissingen die wij maken. Wij stimuleren dat kinderen zelf met ideeën komen voor bijvoorbeeld nieuw speelgoed, de inrichting van het lokaal en activiteiten.

De BSO is gevestigd in de basisschool De Wonderwijzer. Voor de kinderen is het een bekende en vertrouwde omgeving waar zij hun vrije middag doorbrengen.

De BSO is 52 weken per jaar geopend. In de vakanties bieden wij een uitgebreid activiteitenprogramma aan waarbij we de kinderen betrekken in de keuze daarvan. De kinderen zijn in de vakanties de gehele dag op de BSO en we vinden het belangrijk om ieder kind een leuke dag te bezorgen.

We zijn alleen gesloten op nationale feestdagen.

Zeer betrokken Kinderdagverblijf

De pedagogisch medewerkers zijn fantastisch voor Bruno. Hij gaat er iedere dag met veel plezier naar toe. Leuke

Jeroen Pernot

(Assistent-)locatiemanager

Volgt