BSO De Wonderwijzer in Hardinxveld-Giessendam

De BSO in Hardinxveld-Giessendam is een opvang voor schoolgaande kinderen van 4 tot 13 jaar binnen basisschool De Wonderwijzer. Samen vormen wij het IKC De Wonderwijzer. Kinderen kunnen hier na een dagje hard leren op school lekker ontspannen, hun creativiteit de vrije loop geven of even heerlijk met andere kinderen in beweging komen middels een (sport)activiteit. Wij bieden een stabiele en veilige omgeving met vaste pedagogisch medewerkers en een locatiemanager, zodat uw kind met een goed gevoel hiernaartoe komt en graag terugkomt.

Aandacht voor ieder kind bij onze BSO in Hardinxveld-Giessendam

We besteden veel aandacht aan de ontwikkeling van kinderen en vinden het belangrijk dat iedereen gezien wordt en met veel plezier naar onze BSO komt. We stimuleren het vrije spel van het kind, maar organiseren ook veel activiteiten. Hiervoor werken wij met DoenKids, een online database met diverse activiteiten voor onze BSO-kinderen. U kunt hierbij denken aan: sport & spel, natuur, techniek & proefjes, creatief en koken. Elke dag kunnen de medewerkers kiezen uit tal van leuke en unieke bezigheden. Kinderen mogen te allen tijde zelf beslissen waaraan ze mee willen doen. Zo kan uw kind ook beslissen om alvast huiswerk te maken, zodat hij of zij thuis meer vrije tijd heeft. Het kan allemaal!

Openingstijden

Maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 15.00-18.00 uur. Woensdag van 12:15 – 18:00 uur.

Tijdens de vakantie is de BSO geopend van 7.30-18.00 uur.

Naast de BSO hebben wij ook een peutergroep op deze locatie.

Tarievenwijzer
Bereken je nettobijdrage
Bekijk laatste GGD rapport

Adresgegevens

Tonneband 22
3371 JG Hardinxveld-Giessendam

Tel: 06 – 45904732
E-mail:

Wij zijn een opvang met de christelijke geloofsovertuiging. Wij hanteren de christelijke normen en waarden. Respectvol en liefdevol met elkaar omgaan, dat vinden wij belangrijk. Daarnaast bidden wij, wordt er (voor)gelezen uit de Bijbel en vieren wij christelijke feestdagen, zoals Kerst, Pasen en Pinksteren met elkaar.

Wij vinden het belangrijk dat kinderen hun creativiteit ontwikkelen, daarom betrekken wij de kinderen bij de beslissingen die wij maken. Wij stimuleren dat kinderen zelf met ideeën komen voor bijvoorbeeld nieuw speelgoed, de inrichting van het lokaal en activiteiten.

De BSO is gevestigd in de basisschool De Wonderwijzer. Voor de kinderen is het een bekende en vertrouwde omgeving waar zij hun vrije middag doorbrengen.

De BSO is 52 weken per jaar geopend. In de vakanties bieden wij een uitgebreid activiteitenprogramma aan waarbij we de kinderen betrekken in de keuze daarvan. De kinderen zijn in de vakanties de gehele dag op de BSO en we vinden het belangrijk om ieder kind een leuke dag te bezorgen.

We zijn alleen gesloten op nationale feestdagen.

Zeer betrokken Kinderdagverblijf

De pedagogisch medewerkers zijn fantastisch voor Bruno. Hij gaat er iedere dag met veel plezier naar toe. Leuke

Jeroen Pernot

Locatiemanager

Mijn naam is Anniek Schellevis – de Kruijf,  locatiemanager kinderopvang binnen IKC De Wonderwijzer. Samen met de andere pedagogisch medewerkers zorg ik ervoor dat onze peuteropvang in Hardinxveld-Giessendam een locatie is waar kinderen van 2-13 jaar zich thuis voelen: van de opvang voor de peuters tot en met de kinderen in groep 8. Ontmoeting, samen ontwikkelen en leren zijn de kernwoorden die belangrijk zijn binnen ons IKC. Het werk is afwisselend en uitdagend, want naast dat ik locatiemanager ben, draai ik ook mee op de groep.

Voor alle kinderopvang gerelateerde zaken kunt u zich wenden tot mij. Ik ben bereikbaar per e-mail via .  Ik ben op maandag-, dinsdag-, woensdag- en donderdagochtend werkzaam.  Op andere dagen worden uw vragen de eerstvolgende werkdag beantwoord.

Onze locatie zit gevestigd in het IKC De Wonderwijzer. Wij bieden peuteropvang en buitenschoolse opvang aan. Momenteel hebben wij nog plek voor het plaatsen van kinderen. Dus schroom niet om contact op te nemen en kom vrijblijvend een keer een kijkje nemen.

Anniek Schellevis- de Kruijf
Anniek Schellevis- de Kruijf