KRIMPEN AAN DEN IJSSEL, 21 JUNI 2023 – To Be Kind, een gerenommeerde christelijke kinderopvangorganisatie, kondigt met enthousiasme de uitbreiding aan van haar bestaande locatie met een peuteropvang binnen IKC Het Mozaïek van LEV-WN. Naast de huidige buitenschoolse opvang (BSO) op deze locatie, kunnen ouders vanaf 21 augustus hun peuter(s) naar de peuteropvang brengen.

“Met veel vreugde kondigen we de opening aan van peuteropvang Het Mozaïek”, zegt Wilko Van, de directeur van To Be Kind. “Wij geloven dat kinderen in de vroege jaren van hun leven een veilige en stimulerende omgeving nodig hebben om optimaal te kunnen groeien en ontwikkelen. Een groot voordeel van onze opvang is dat het onderdeel is van IKC Het Mozaïek. Hierdoor kunnen wij een naadloze overgang bieden aan kinderen wanneer zij naar de basisschool gaan, waarbij de continuïteit van zorg en ondersteuning centraal staat.”

De peuteropvang binnen IKC Het Mozaïek biedt een gezellige, gezonde en veilige omgeving waar kinderen in een rijke speel-leeromgeving kunnen spelen en groeien. De binnen- en buitenruimtes zijn speciaal ingericht naar de behoeften van peuters, met geschikt speelmateriaal dat hun ontwikkeling stimuleert. Bovendien biedt To Be Kind elke maand verrassende activiteiten aan de hand van een specifiek thema.

De peuteropvang voldoet aan hoogwaardige kwaliteit voor de opvang voor jonge kinderen, waarbij de nadruk ligt op een evenwichtige ontwikkeling van zowel sociale als cognitieve vaardigheden. Ouders kunnen erop vertrouwen dat hun kinderen in goede handen zijn bij To Be Kind binnen IKC Het Mozaïek, waar zorg en aandacht voorop staan. De peuteropvang is geopend op maandag, dinsdag en donderdag van 08:30 tot 12:00 uur en verwelkomt kinderen van 2 tot 4 jaar.

Met deze uitbreiding bevestigt To Be Kind opnieuw haar toewijding om hoogwaardige christelijke kinderopvang te bieden, waarbij elk kind centraal staat. De toevoeging van peuteropvang binnen IKC Het Mozaïek is een welkome aanvulling op hun bestaande dienst binnen het IKC.

Gezinnen die geïnteresseerd zijn in het inschrijven van hun kinderen kunnen contact opnemen met To Be Kind via de website www.tobekind.nl of direct mailen met de locatie via . De organisatie verwelkomt alle peuters en kijkt ernaar uit om een waardevolle bijdrage te leveren aan hun vroege ontwikkeling.