CAPELLE AAN DEN IJSSEL – To Be Kind, een toonaangevende kinderopvangorganisatie met 14 BSO-locaties verspreid over Nederland, kondigt met trots de opening aan van haar nieuwste BSO-locatie op SBO de Cirkel in Capelle aan den IJssel. De nieuwe locatie zal openen na de meivakantie en biedt een veilige en stimulerende omgeving voor kinderen om na schooltijd te spelen, leren en groeien.

Met deze nieuwe locatie breidt To Be Kind haar aanwezigheid in de regio uit en versterkt haar missie om kwalitatieve kinderopvang toegankelijk te maken voor gezinnen. “We zijn verheugd om onze tweede BSO-locatie in Capelle aan den IJssel te openen en een bijdrage te leveren aan de gemeenschap door het aanbieden van een hoogwaardige naschoolse opvang voor kinderen,” aldus Wilko Van, directeur van To Be Kind.

De nieuwe BSO-locatie op SBO de Cirkel biedt kinderen de kans om deel te nemen aan een breed scala aan activiteiten, waaronder creatief spel, sport en beweging. Hiervoor zorgen de pedagogisch medewerkers, Meaghan en Anna. Dit gekwalificeerde en enthousiaste team zal er alles aan doen om ervoor te zorgen dat kinderen zich veilig en geliefd voelen terwijl ze hun interesses ontwikkelen en nieuwe vriendschappen sluiten. Daarbij wordt de structuur die de kinderen op school krijgen, ook doorgezet op de BSO.

Naast de start van de BSO locatie op SBO de Cirkel, zijn er ook plannen om eind 2023/begin 2024 op dezelfde locatie een medisch kinderdagverblijf te openen. Dit medisch kinderdagverblijf zal gespecialiseerde zorg bieden aan kinderen die extra ondersteuning nodig hebben. Hierbij kan gedacht worden aan kinderen met een medische aandoening of een ontwikkelingsachterstand. Het medisch kinderdagverblijf zal nauw samenwerken met andere zorginstellingen in de regio om de beste zorg te bieden aan de kinderen en hun ouders. Met deze uitbreiding wil de organisatie haar missie voortzetten om kinderen een veilige en stimulerende omgeving te bieden waarin ze zich optimaal kunnen ontwikkelen.

Geïnteresseerde ouders en verzorgers kunnen zich nu inschrijven voor de nieuwe BSO-locatie op SBO de Cirkel door contact op te nemen met To Be Kind via hun website.