CAPELLE AAN DEN IJSSEL, 19 JULI 2023 – To Be Kind, een toonaangevende christelijke kinderopvangorganisatie, heeft met trots haar locatie Prinsen & Prinsessen in Capelle aan den IJssel uitgebreid met een kinderdagverblijf. Met twee groepen, met plaats voor 12 en 16 kinderen, biedt deze uitbreiding binnen IKC De Triangel een veilige en stimulerende omgeving waar kinderen zich optimaal kunnen ontwikkelen. Naast de bestaande peutergroep en buitenschoolse opvang (BSO), versterkt de toevoeging van het kinderdagverblijf de complete opvangdiensten op deze locatie.

Het kinderdagverblijf van To Be Kind binnen IKC De Triangel is een welkome aanvulling op het aanbod in Capelle aan den IJssel. De nieuwe groepen bieden een vertrouwde omgeving waar kinderen vanaf jonge leeftijd kunnen groeien en bloeien. Met een ervaren team van pedagogisch medewerkers, dat klaarstaat om de kinderen te ondersteunen in hun ontwikkeling, streeft To Be Kind ernaar om een positieve impact te hebben op het leven van elk kind dat aan hun zorg wordt toevertrouwd.

‘Wij zijn verheugd om onze kinderopvang in Capelle aan den IJssel verder uit te breiden met het kinderdagverblijf’, zegt Wilko Van, directeur van To Be Kind. ‘Onze missie is om een veilige en stimulerende omgeving te bieden waar kinderen kunnen groeien, leren en hun potentieel kunnen bereiken. Met deze uitbreiding kunnen we een complete opvangervaring bieden aan gezinnen, waarbij elk kind de zorg en aandacht krijgt die het verdient.’

De uitbreiding van To Be Kind met het kinderdagverblijf benadrukt de voortdurende betrokkenheid van de organisatie om hoogwaardige christelijke kinderopvang te bieden. Elk kind staat centraal in de zorg en aandacht die To Be Kind biedt, en de uitbreiding versterkt hun positie als een betrouwbare partner voor gezinnen in Capelle aan den IJssel en omgeving.

Gezinnen die geïnteresseerd zijn in het inschrijven van hun kinderen bij het kinderdagverblijf Prinsen & Prinsessen kunnen contact opnemen met To Be Kind en/of zich inschrijven via de website www.tobekind.nl. Momenteel zijn er kindplaatsen op elke werkdag. To Be Kind heet alle kinderen van harte welkom en kijkt ernaar uit om hen te ondersteunen in hun groei en ontwikkeling.