To Be Kind heeft zich gevestigd in Almkerk en heeft vestigingen door het hele land waar het liefdevolle opvang biedt aan kinderen van 0 tot 13 jaar. Op Het Kasteel gevestigd in kindcentrum De Halm bieden wij drie opvangmogelijkheden. Er is een kinderdagverblijf, peuteropvang en BSO. Kinderen van 0 – 4 jaar zijn welkom op het kinderdagverblijf of de peuteropvang. Het maakt hierbij niet uit naar welke basisschool het kind vervolgens gaat als het de leeftijd van 4 jaar heeft bereikt. Kinderen die naar IKC de Halm en CBS d’Uylenborch gaan, kunnen na schooltijd worden opgevangen op de BSO.

Over To Be Kind

Wij zijn een kleinschalige en gezonde kinderopvang. Zo krijgen de kinderen gezonde voeding en besteedt het personeel veel aandacht aan sport en beweging. Wij organiseren leuke activiteiten voor de buitenschoolse opvang en op onze kinderdagverblijven. De kinderen op de opvang vinden het enorm leuk om op deze manier uitgedaagd te worden. Er is een open werksfeer waarin medewerkers zich thuis voelen.

“To Be Kind beschikt over voldoende gekwalificeerde medewerkers en heeft nog nooit een groep hoeven sluiten. Door de groei van onze organisatie zijn wij ons sterk aan het ontwikkelen in samenwerking met scholen. Wij bouwen op dit moment een medisch kindercentrum in Capelle aan den IJssel. Daarnaast hebben wij vorig jaar in Nieuwerkerk aan den IJssel onze eerste baby spa geopend. Hier kunnen aanstaande moeders terecht voor een echoscopie en baby’s een heerlijke wellnessbehandeling ontvangen. We hebben een winkel met babykleding en kraamgeschenken. De webwinkel zal op korte termijn online beschikbaar zijn en voor moeders hebben we ook nog een schoonheidssalon,” aldus directeur Wilko Van.

Alle kinderen zijn welkom in Almkerk

Staat uw kind op dit moment op een wachtlijst voor de kinderopvang? Op dit moment hebben wij op het kinderdagverblijf op elke werkdag plekken beschikbaar. Elk kind is welkom en de pedagogisch medewerkers van To Be Kind vangen met veel liefde en enthousiasme de kinderen op. Onze locatie in Almkerk heeft mooie binnenruimtes en er is een groot eigen speelplein. En dat op slechts 7 minuten rijden van de A27.