RIDDERKERK – Christelijke kinderopvang To Be Kind start met ingang van 12 juni 2023 de activiteiten voor de peuteropvang en BSO. To Be Kind is een groeiende organisatie in de kinderopvang en heeft vestigingen door het hele land. Het christelijk kindercentrum biedt liefdevolle en christelijke opvang aan kinderen van 0 tot 13 jaar, waar kinderen met plezier naartoe gaan.

In 2011 opende To Be Kind haar eerste locatie aan de ‘s-Gravenweg in Nieuwerkerk aan den IJssel. Na meer dan 10 jaar heeft TBK zich ontwikkeld tot een prettige werkgever en heeft het zich kunnen ontwikkelen tot een respectabele organisatie waar christelijke normen en waarden centraal staan. “In Ridderkerk openen we een locatie aan de plantanenstraat 6 in basisschool De Driemaster. Wij zijn zeer trots om nu ook in de Ridderkerk onze kinderopvang te mogen aanbieden. Door de groeiende capaciteiten van onze organisatie zijn wij ons sterk aan het ontwikkelen en openen wij ook een medisch kinderdagverblijf in Capelle aan den IJssel en hebben wij eind 2022 al een baby spa in Nieuwerkerk aan den IJssel geopend,” aldus directeur Wilko Van.

Nieuw personeel gezocht voor locatie Ridderkerk
Voor de locatie Ridderkerk is To Be Kind op zoek naar medewerkers voor de peuteropvang en de BSO. Er staan diverse vacatures open. Op www.tobekind.nl/vacatures kunnen geïnteresseerden de vacature bekijken en reageren.