Ridderkerk, 14 juni – To Be Kind, een toonaangevende christelijke kinderopvangorganisatie, kondigt met trots de opening aan van haar nieuwste vestiging binnen IKC De Driemaster in Ridderkerk. Deze uitbreiding is een belangrijke mijlpaal voor de organisatie, aangezien het hun 12e locatie is en hun eerste in deze regio. De nieuwe opvanglocatie wordt binnen het Integraal Kind Centrum (IKC) De Driemaster aangeboden, dat onderdeel is van scholengemeenschap LEV-WN. Peuteropvang, buitenschoolse opvang (BSO) en voorschoolse opvang (VSO) behoren op deze locatie tot de opvangmogelijkheden.

Groeiende vraag kinderopvang

Met de groeiende vraag naar hoogwaardige kinderopvang en de behoefte aan christelijke waarden in het onderwijs en opvang, is de opening van deze nieuwe vestiging een welkome aanvulling op het aanbod van To Be Kind. De organisatie heeft een solide reputatie opgebouwd in de Randstad, en de keuze voor Ridderkerk als locatie voor hun nieuwste vestiging komt voort uit hun streven om de lokale gemeenschap te dienen.

Wilko Van, de directeur van To Be Kind, is verheugd over de uitbreiding. Hij zegt: “Heel fijn dat we nu ook kinderen en gezinnen in Ridderkerk kunnen verwelkomen op onze christelijke kinderopvang. Onze missie is om kinderen een veilige, stimulerende en liefdevolle omgeving te bieden, waar ze zich kunnen ontwikkelen. We kijken ernaar uit om samen te werken binnen IKC De Driemaster en om de kinderen hier een geweldige ervaring te bieden.”

Kinderopvang in Ridderkerk binnen IKC De Driemaster

De nieuwe vestiging van To Be Kind zal beschikken over eigen ruimtes en profiteren van de prachtige faciliteiten van IKC De Driemaster. Het ruime schoolplein, omgeven door weelderig groen, biedt kinderen de mogelijkheid om te spelen, te ontdekken en hun creativiteit te ontwikkelen in een veilige omgeving. Door nauw samen te werken binnen het IKC zal To Be Kind een naadloze integratie van kinderopvang en onderwijs bevorderen, waarbij de individuele behoeften van elk kind centraal staan.

To Be Kind is ruim tien jaar actief binnen de kinderopvang en heeft een bewezen staat van dienst in het bieden van hoogwaardige kinderopvang. Hun ervaren en toegewijde team van pedagogisch medewerkers zorgt ervoor dat elk kind de aandacht en zorg krijgt die het verdient. Met de opening van de nieuwe vestiging in Ridderkerk brengt To Be Kind hun expertise en passie voor kinderopvang naar deze gemeenschap.

De nieuwe vestiging binnen IKC De Driemaster zal binnenkort haar deuren openen. Gezinnen die geïnteresseerd zijn in het inschrijven van hun kinderen kunnen contact opnemen met To Be Kind via de website www.tobekind.nl.